Nyitva tartás: H-P | 08:00-19:00

Kéz és lábápolás

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 08:00-19:00 


Juhász Lászlóné (Ibolya) vagyok, kéz és lábápoló gyógypedikűrös. 2008 óta dolgozom ebben a szakmában. Folyamatosan képzem magam, hogy vendégeimnek mindig a legjobb tudásom álltal készítsem el a kívánt kezeléseket. Különösen nagy hangsúlyt fektetek a higéniára. 


Kezelés Információk

Pedikűr:

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően (állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik (1-es és 5-ös lábközépcsont fejecsén és a sarokcsont gumóján). Igy alakul ki a bőrkeményedés - a harántboltozat süllyedése miatt - és egyéb deformitás. (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök)

Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frisseségét valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük.

A lábápolás, illetve más néven pedikűr sajnos háttérbe szorult és szorul hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. Kedves Vendégeink pedikűr, esztétikai pedikűr, wellness lábápolás, spa lábápolás, parafinos lábápolás, hagyományos és zselés lakkozás közül.

Arkada metódus:

Az Arkada módszer egy körömgyógyászati eljárás, amely megoldást nyújt a fájdalmas körömbenövés és köröm deformitás különböző problémáira. Már egy kezeléssel megszüntethető a fájdalom és visszaállítható a körömlemez a helyes növekedési irányba. 

Ez nem egy sebészeti eljárás, ennek a módszernek a nagyszerűsége épp abban rejlik, hogy nincs szükség orvosi beavatkozásra. Nincs hosszas gyógyulási idő, mint egy köröm műtét esetében. A körömlemeznek 10 napos előkezelésre van csak szüksége az Arkada által kifejlesztett speciális szérummal és utánna sikerrel elvégezhető rajta az eljárás.

Nyirok kezelés: 

A Doctor Life Lympha készülék technológiáját kifejezetten nyiroködéma enyhítésére és megelőzésére fejlesztette ki a gyártó. Ennek megfelelően a rendszert egyrészt speciális, úgynevezett overlapping lábapplikátorokkal szerelte fel, amelyek egyenletesebb nyomáselosztást biztosítanak a kezelt végtagon. Másrészt speciális kezelési programok keültek kialakításra, amelyek specifikusan nyiroködéma problémákkal köszködők számára ajánlottak vagy a problémák megelőzésére szolgálnak. 

A Lympha Flow készülékek hullámmasszázs technológiája a működése során stimulálja a vérkeringést és nyirokáramlást. A speciális programok az optimalizált aplikátorokkal szinergikus összhangban a test egészséges fiziológiájának megfelelő irányban áramoltatják a nyirokfolyadékot. Fokozatos, szekvenciális kompressziót, biztosít, amely elengedhetetlen az eredményes nyirokmasszázs terápiához, az ödéma enyhítéséhez és a gyorsabb sebgyógyulás elősegítéséhez. 

Felhasználási területek: lábfájdalmak megelőzése, általános keringésjavítás, nyirokáramlási és vérkeringési problémák nagy részének kezelése, nyiroködéma enyhítése és megelőzése, narancsbőr kezelése, salaktalanítás.


Szolgáltatások & Árlista

Pedikűr:

Klasszikus pedikűr 

5.500 Ft

Gél lakk 

4.800 Ft

Gél lakk + pedikűr

9.300 Ft

Férfi pedikűr 

6.500 Ft

Mavex(Szike nélküli pedikűr) 

7.500 Ft

SPA pedikűr 

12.500 Ft

Parafinos lábápolás 

4.800 Ft

Körömvágás 

3.500 Ft

Gyógypedikűr:

2 500 Ft

Benőtt köröm 

3.500 Ft/Köröm

Tyúkszem eltávolítása 

3.000 Ft

Gombás köröm kezelés 

5.000 Ft

Repedezett sarok kezelés 

5.300 Ft

Körömprotézis 

5.500 Ft/Köröm

Gyógypedikűr 

14.500 Ft

Podofix spange 

7.800 Ft/Köröm

Unibrace körömszabályzás 

10.000 Ft/Köröm

Manikűr:

.

Manikűr 

3.200 Ft

Japán manikűr 

4.000 Ft

Géllakk +Köröm megerősítés

5.800 Ft

Géllakk eltávolítás + Manikűr

5.200 Ft

Parafinos kézápolás 

3.800 Ft

Parafinos kézápolás + Manikűr

5.700 Ft

Nyirok kezelés:

2 500 Ft

Nyirok kezelése Dr.Life készülékkel 

5.500 Ft

Arkada kezelés:

2 500 Ft

Körömkezelés nagylábujjon 

20.000 Ft/Köröm

Körömbenövés további lábujjon 

15.000 Ft/Körm

Szegmens 

10.000 Ft/db

Konzultáció

2 500 Ft

Amennyiben a foglalását töröltetni vagy módosítani szeretné, azt az időpontot megelőző 24 óráig szíveskedjék megtenni. Amennyiben ezt nem teszi meg a kezelésre 100%-os felárt kell fizetnie!

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák 2023.01.01-től visszavonásig érvényesek. A változás jogát fenntartom.


Minden szolgáltatás igénybe vehető OTP Szép Kártyával valamint bankkártyával is!


Szalon etikett

Időpontfoglalás:

Az időpontfoglalás munkaidőben telefonon, valamint a személyesen a szalonban (3530 Miskolc, Vörösmarty u. 56.) történik.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a foglalását töröltetni vagy módosítani szeretné, azt az időpontot megelőző 24 óráig szíveskedjék megtenni. Amennyiben ezt nem teszi meg a kezelésre 100%-os felárt kell fizetnie!

Érkezés:

Javaslom, hogy érkezzen 5-10 perccel előbb a megbeszélt időpontra.

Egészség, higiénia:

Számomra fontos az egészség. Amennyiben Ön fertőző, lázas betegségben szenved, kérem, mindenképpen kérjen másik időpontot az Ön mielőbbi gyógyulása és a fertőzés továbbterjedésének lehetősége miatt.