Kapcsolat

Ideál Szépségszalon
3530 Miskolc, Vörösmarty u. 56.
Adószám: 49407958-1-25

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 08:00-19:00

Szombaton, ill.
nyitvatartási időn kívül
előzetes egyeztetés alapján.

Vasárnap és ünnepnapokon: Zárva

Facebook

Megosztás

Kozmetika

Kozmetikai kezelésekIdeál szépségszalon kozmetika miskolc

 1. Ultrahangos ránctalanítás
 2. Iontophorézis
 3. Hidrodermabrázió
 4. Solanie gyümölcssavas hámlasztás
 5. Arcvasalás
 6. Hyamatrix Anti-Aging program
 7. Afrika maszk
 8. Rádiófrekvencia
 9. AHA savas peeling masszázs
 10. Szőlő - Hyaluronsav TO Complex sorozattal
 11. Szempilla lifting

1. Az ultrahangos ránctalanítás

A több mm mélyen behatol a bőr szöveteibe és hatását ott fejti ki. Az erek kitágulnak, a sejtfal áteresztő képessége javul, a gyulladás mérséklődik. A kezelés során fellazítja a szaruréteget, így  a krémek, zselék, ampullák, liposzómás készítmények könnyedén felszívódnak. A terápia eredményességét a kozmetikumok összetétele is meghatározza, amelyet egyénre szabottan állítunk össze. A kezelés után az arcbőr feszesebb, simább, életteli lesz. Természetesen elmulaszthatatlan az otthoni ápolás fontossága, ahhoz, hogy a vendég továbbra is elégedett legyen.

2. Ionthoporezissel történő elektromos hidratáló kezelés

A bőr mélyebb rétegeibe történő vízben oldott vitaminok és víz bevitele. A bőr feszesebb, teltebb, simább, üdébb lesz és puhább tapintásúvá válik.

3. Hidrodermabrázió

A bőrcsiszolást porlasztott víz végzi, melynek során az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felületéről ezáltal megnövekszik a bőr felszívó képessége. A beavatkozást követően fontos a bőr megfelelő hatóanyagokkal történő ápolása. Már az első kezelés után csökkennek a ráncok, sebhelyek, hegek.
Alkalmazása minden korosztály számára ajánlott.

4. Solanie gyümölcssavas bőrhámlasztás

A gyümölcssavak (almából, szőlőből, citrusfélékből) minden bőrtípusra kifejtik jótékony hatásukat. Gyengítik a hámsejtek közötti kötéseket, így az elhalt hámsejtek leválása gyorsabbá válik, ezzel elősegítik az új sejtek termelődését. Az AHA-savas hámlasztás un. biológiai hámlasztás nem okoz olyan mértékű irritációt, mint a kémiai hámlasztás. A kezelés hatására a bőrünk anyagcseréje felgyorsul, a bőrfelszín megújul. A bőr a kezelés után használt kozmetikumokat sokkal jobban képes hasznosítani.

A kezelés csak ősszel és télen végezhető, mert a savak nem csak a hatóanyagoknak nyitják meg az utat, hanem az UV-sugaraknak is. A hámlasztás ideje alatt fontos a fényvédelem!

Jótékony hatásai

 • a pórusok átmérője csökken
 • az arcszín frissebb és üdébb lesz
 • a májfoltok halványodnak
 • a zsíros, aknés bőr állapota javul
 • csökken a ráncok és a hegek mélysége

5. Arcvasalás

Hőkezelés a hatóanyagok fokozottabb beviteléhez. Felmelegíti a bőr szöveteit, elősegíti a verejték és a faggyú kiürülését, elősegíti a pórusok kitágulását, ezáltal a hatóanyagok felszívódását. Nyugtatja az idegvégződéseket és kellemessé teszi a kezelést. Bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van.

6. Hyamatrix Anti Aging kezelések

Leállitja az öregedési folyamatokat és ezálltal képes néhány évvel csökkenteni a bőr biologiai korát. A készítmények hipoallergén termékek, nem okoznak gyulladást nem tartalmaz hormonokat. Ideális minden bőrtipusra. A készítmények hatása már az első kezelés után is jól látható és akár fél éven keresztül is fennáll. Befejezve a kezelést nincsenek "elvonási tünetek".

 • Erőteljes lifting hatással bír, de emelett nem húzza össze a bőr felületét. 
 • Javítja a bőr turgorát és kisimitja az arc vonalait.
 • Enyhití a szem alatti puffadságot.
 • Hosszantartó hidratálást biztosit és helyre állítja a bőr kollagén termelődését.
 • Egészséges bőrszínt eredményez, a már meglévő májfoltokat, örgeségi piggmentfoltokat halványítja ( csökkenti és megelőzi a hiperpigmentációt )

7. Afrika maszk

Természetes bőrfitalító.

Lényege: A bőrsejtek biologiai órájára hat, ráveszi arra, hogy elkezdje azokat az anyagokat termelni amelyeket fiatal korunkban még termeltek. Kielégít minden korosztály és minden bőrtipus kezelési igényét. Növényi őrleménybe zárt élő inteligencia, amelynek magnetikus ereje van. Nem tartalmaz semmilyen illat és színező anyagot, több évtízedes tesztelés után nem  okozott mellékhatást senkinél. A maszk  hatóanyaga a bőrsejtek regenerálódáasát stimulálja, és nem táplált, ezért szükséges a maszk utáni feltöltés. ( Pl: Masszázs, ultrahang, tűnélküli mezoterápia segítségével. )

Bőrre gyakorolt hatások: 

 • Ráncokat kifeszíti
 • A bőr fáradságát megszünteti
 • Kitágult pólusokat finomítja 
 • Gyulladt bőrt nyugtatja
 • Rozáceás értágulatot púderes rózsaszínűre halványítja 
 • Megkönnyíti a tinédzser kor kellemetlen tűneteinek kezelését
 • Pigmentfoltokra halványító hatású
 • Normalizálja a faggyúmirigyek műkődését 
 • Áldásos hatása van a tályogos beszűrődések esetében is
 • Az arc vonásait liftingeli (felemeli)

A kezelés időtartama kb. 1 óra.

Otthonra a maszk megvehető (1x7 ml-es 3490 Ft).

8. Rádiófrekvencia

Felhasználási területe: a bőr rugalmassága és feszítése, arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció. A kezelés alatt hő fejlődik, így a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak. E miatt azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A rádiófrekvencia hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rokonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.
A kezelések teljesen fájdalommentesek.

9. AHA savas peeling masszázs

A rizsgömbök kíméletes dörzshatása eltávolítja az elhalt bőrsejteket, javítja a cirkulációt, szinte megfiatalítja a bőrfelszínt. Másik csiszoló-anyaga, a tengeri eredetű finomszemcsés diatomaföld a pórusok tisztítását, a szennyeződések adszorbcióját végzi.
A mangó és papaya-kivonat gyümölcssavai és enzimtartalma glikol-savval és tejsavval gazdagítva fellazítják az elöregedett szaruréteget, serkentik az új sejtek képződését, így segítik az egészséges bőr kialakulását.
Az erőteljes, de kíméletes AHA-hatás ( pH 4) egyúttal jó ráncsimító.
A tápláló avokádóolaj, továbbá az irritáció csökkentő és hidratáló betain és allantoin bőrvédő, normalizáló hatású.

10. Szőlő - Hyaluronsav TO Complex sorozattal

Tartalma:

 • letisztítás Szőlő-Hyaluron lemosó géllel,
 • peeling Szőlő-Hyaluron mechanikai peelinggel,
 • tonizálás Szőlő-Hyaluron hidratáló tonikkal,
 • ultrahang Szőlő-Hyaluron ráncsimító szérummal,
 • masszázs Szőlő-Hyaluron masszázs krémmel,
 • befejezls Szőlő-Hyaluron krémgél TO Complex-szel.

11. Szempilla lifting

Tartalma:

A szempilla lifting 6-8 hetes tartósságot biztosító eljárás, melytől a szempillák megkapják a megfelelő ívet. Az ívelt szempilla hatására a szem nyitottabbnak tűnik, a szempillák mérete optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz. Az eljárás során a szempillák nem törnek el és nem károsodnak.

Tovább az árakhoz >>