Kapcsolat

Ideál Szépségszalon
3530 Miskolc, Vörösmarty u. 56.
Adószám: 49407958-1-25

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 08:00-19:00

Szombaton, ill.
nyitvatartási időn kívül
előzetes egyeztetés alapján.

Vasárnap és ünnepnapokon: Zárva

Facebook

Megosztás

Pedikűr

Érdeklődjön Ibolyánál a 06209399068-as telefonszámon vagy a szalonban személyesen.

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőknek köszönhetően( állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik( 1-es és 5-ös lábközépcsont fejecsén és a sarokcsont gumóján). Így alakul ki a bőrkeményedés - a harántboltozat süllyedése miatt - és egyéb deformitás ( kalapácsujj, tyúkszem, bütyök).

Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frisseségét valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük.

A lábápolás, illetve más néven pedikűr sajnos háttérbe szorult és szorul hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. Kedves Vendégeink választhatnak pedikűr, esztétikai pedikűr, wellness lábápolás, spa lábápolás, paraffinos lábápolás, hagyományos és zselés lakkozás közül.

SPA PEDICURE:  Az őszi-téli hidegben nemcska a lábakat, hanem a lelket is felmelegíti. Wellness felsőfokon és egyedülálló élmény, melyet egyre gyakrabban szeretne éreztetni vendégeivel. Az SPA egy revitalilizáló felüdülés, mely ásványi anyagokat, vitaminokat,gyógynövénykivonatokat és növényi olajokat tartalmaz. A természetes forrásból származó aktív hatóanyag-összetétele garantálja a zsír- és nedvességháztartás egyensúlyát és ápolja az érzékeny bőrt. Rendkívül hatékony öregedésgátló hatása aktiválja a lábbőr önvédekező rendszerét. Megszüntei  a fáradt lábak feszültségét. Használatával hamar "lábra állítja" vendégeit. Lépésről lépésre, több fázisban a szép egészséges lábakért.

Gombás köröm:A gombás köröm kialakulása lehet sérülés, belgyógyászati betegség tünete, vagy okozhatja a cipő nyomása is. Egyik körömről a másikra fertőz rövid időn belül. Érdemes foglalkozni a megelőzésével.

További információk és bejelentkezés Ibolyánál: 06-20/9399-068

Tovább az árakhoz >>